VERSENYZŐI PROGRAM 2021

Nail Artists Hungary Versenyzői Program 2021


A program helyszíne:
Nail Artists Üzlet és Oktató Centrum
Cím: 1086 Budapest, Víg utca 43. ( József utca - Víg utca sarok, földszinti üzlet )


- Kinek ajánljuk a programot?

Mindenki jelentkezhet, a programba, aki legalább elkezdte az OKJ tanulmányait, aki frissen végzett műkörmös, aki már részt vett műkörmös versenyen, vagy akár már verseny eredményekkel is büszkélkedhet.


A program vezetője:

Keller Zsuzsanna,

Educator, Nail Artists Hungary
Jelenleg is aktív, nemzetközileg is sikeres versenyző
+0620-582-4843


Közreműködő oktató:

Martonosi Enikő,
Master Educator, Nail Artists Hungary

+0670-321-1216


Közreműködő oktató:

Mikita Adrienn,
Educator, Nail Artists Hungary
Jelenleg is aktív, nemzetközileg is sikeres versenyző

+0630-420-5138


- Mik lesznek az első lépések?
A Jelentkezési lap beküldése után ( itt lentebb letölthető a gombra kattintva ) először egy szint felmérésen vesznek részt a jelentkezők, ahol egy kezet kell elkészíteni, akár díszítéssel saját magán, vagy modell kézre. Ha már vannak versenymunkáid, jó ha meg tudjuk nézni a fotókat valamilyen formában.

Ha valaki a TIP BOX versenyeken szeretne indulni, hozzon magával már elkészített TIP BOX-ot és fotókat.
Itt egyenként és közösen megbeszéljük a jelenlegi szint állapotát, a lehetséges fejlődési irányokat, a győztes versenyhez vezető utakat és teendőket.
A felmérés előzetesen egyeztetett időpontban történik.
A felmérés mindenki számára ingyenes. Nem követelmény, hogy a jelentkező használja, vagy ismerje a Nail Artists anyagait.


- Hogyan lehetek sikeres versenyző?
Az előzetes felmérés után egyénileg adunk ajánlatot a sikeres felkészülésre, a továbbképzésekre. Ezek lehetnek egyéni képzések, kiscsoportos verseny felkészítő tanfolyamok, vagy a nyári tábor.
A képzések önköltségesek és cél orientáltak. A cél pedig hogy verseny eredményeket érjünk el veled, immár egy csapatként és minél magasabb szinten.
Három havonta személyes találkozón újra felmérjük a tudás szintet és egyeztetjük a célokat, versenyeket, a felkészülésed, továbbképzésed lehetőségeit. Ezek a találkozók ingyenesek és a siker érdekében elengedhetetlenül fontosak.


Az első pillanattól kezdve lehetőséged van kipróbálni a Nail Artists professzionális anyagait. Meggyőződésünk és az a tapasztalat is azt mutatja, hogy a kiváló minőségű alapanyagok és eszközök nélkülözhetetlenek a sikeres eredményekhez.

Ha pedig jönnek a sikerek, van lehetőség szorosabban együtt dolgoznunk a Nail Artists Hungary Csapatában, akár oktatóként is.
A Nail Artists Hungary Kft. a saját oktatóit termékekkel támogatja a versenyekre való felkészülésben.Ne habozz, jelentkezz a programra és készülj fel a rád váró sikerekre!
Az a tudás és tapasztalat amit a versenyeken szerzel, erős alap egy sikeres karrier felépítéséhez.


Örömmel várom, hogy együtt tegyünk meg mindent az eredményeidért, amelyekre mindannyian büszkék lehetünk!


Üdvözlettel:

Katona Tibor ügyv.
Nail Artists Hungary Kft.

+3670-609-9891